WAT ZEGGEN KLANTEN?

Erg tevreden over de geweldige samenwerking met Iemke. Zij heeft prachtige logo’s voor ons ontworpen en/of vernieuwd (Van KV13 eerstelijnshuis en van STROOM Huisartsenzorg). Ook de website KV13.nl is goed gelukt! Ontworpen met haar webdesigner en ook weer goed geluisterd naar de opdrachtgevers!

Ina Verhagen

KV13, STROOM huisartsenzorg, Eénergiek

Heel fijn contact, Iemke denkt creatief mee en stuurt de andere kant op dat nodig is. Kwam met verschillende ideeën wat de keus alleen maar moeilijker maakte maar daardoor super blij met het resultaat. Op zoek naar iets anders, stop maar met zoeken!

Eric Maas

SMAAK patisserie

Ik was op zoek met mijn bedrijf Duende Interieurstyling naar een meer professionele uitstraling naar buiten toe. Ziezo vormgeving heeft met het ontwerp van logo en huisstijl voor Duende Interieurstyling de juiste vertaalslag weten te maken doordat het ontwerp heel eigentijds is maar toch heel dicht staat bij wie ik ben. Super blij mee!!

Angela van Bakel

DUENDE Interieurstyling

Iemke heeft voor mij een nieuw logo ontworpen. Ik heb haar via internet gevonden en voelde gelijk een ‘klik’ op afstand met deze creatieve ziel. Haar ontwerpen komen echt binnen, zijn sterk en haar logo voor mij heeft me een gevoel van ‘power’ gegeven. Ze is relaxed en fijn in de omgang. Ze is helder en schakelt snel. Bedankt, Iemke!

Jitske van Oosterom

Yellow Branding

Verrassend! Iedere stap tijdens het ontwikkelen van een volledig nieuwe huisstijl is ronduit verrassend te noemen. Een vakvrouw, creatief, en onderscheidend. De samenwerking voelde gezellig en professioneel aan. Het ‘out of the box’ denkvermogen is van hoog niveau. En het eindresultaat mag er wezen! Na vele complimenten over de nieuwe huisstijl te hebben gekregen, kan ik u dan ook ZieZo Vormgeving van harte aanbevelen!

Ser Timmerman

Carpenter ICT

Wij werken sinds begin 2017 met Iemke. Iemke heeft voor ons een nieuwe lijn aan off/online brochuremateriaal ontworpen. Iemke is meedenkend, snel in haar reacties en afwerking. Voor ons ligt haar kracht in de verbinding van het oude met het nieuwe. Ook in het nieuwe voor een traditionele branche als de accountancy. We zijn erg blij dat ze voor ons werkt.

Martin Norté

Hofgroep

Iemke heeft voor mij een prachtig logo ontworpen waar ik superleuke reacties op heb gekregen. Ze denkt echt met je mee om samen tot een perfect resultaat te komen

Jacqueline Praag

Praten Met Praag

Iemke heeft voor WNDY Events de huisstijl ontworpen. Door haar creativiteit en kritische blik heeft dit geleid tot een mooi en passend resultaat waarover ik zeer tevreden ben.

Wendy van der Ende

WNDY Events

Iemke heeft voor leesLETTERS een zeer krachtige huisstijl ontwikkeld. Het logo en kleurgebruik pas ik op steeds meer manieren toe. Het is herkenbaar, origineel en zeer goed passend bij mijn product! Nu drie jaar later krijg ik nog steeds veel complimenten. Ook digitaal werkt het sterk (in de webshop, op de site, bij Facebook en Twitter). En los van het goede resultaat was het een zeer prettige, betrokken manier van samenwerken.

Elseline Knuttel

leesLETTERS

Iemke heeft mij en mijn bedrijf DialogueFirst enorm geholpen met het vormgeven van mijn logo, drukwerk en met het maken van diverse beeldmaterialen. Iemke heeft een prettige combinatie van meedenken en creativitieit laten zien, die mij erg bevalt. En een goede ‘value for money’.

Ronald de Jager

DialogueFirst

Iemke krijgt van mij vijf sterren. Met haar sierlijke signatuur kan ze alles voor je ontwerpen en dat doet ze al jaren – uitmuntend. Altijd weer komt ze met verrassend mooie logo’s, kaarten, boeken, tijdschriften en publicaties, die gekenmerkt worden door haar verfijnde en heldere typografie. Dit jaar heeft ze voor de Verhalenvangers en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) het boekje “9 Verhalen Bouwen met Bomen” gemaakt alsof ze het uit haar mouw schudt. Het resultaat is prachtig! Werken met Iemke is een feestje ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Annemarie de Graaf

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)

Enige tijd geleden hebben wij met Iemke mogen samenwerken voor onder andere het ontwerpen van het logo voor “Dordt loopt in de soep”. Iemke wist ons met snelheid, originaliteit enenthousiasme te verassen. Wat ons betreft een meer danpositieve ervaring.

Remko Verkerk

Dordt loopt in de soep

Uitgeverij Artemis & co heeft Iemke een aantal keren gevraagd om een boekomslag te maken. Een keer een omslag waarvoor ze de foto heeft genomen en de typografie heeft verzorgd en een waarvoor ze de foto heeft genomen. Iemke is een fijne fotograaf om in te zetten voor opdrachtfotografie omdat ze de briefing meteen zo uitvoert zoals wij het in gedachten hadden en dat is uitzonderlijk. Niet eerder hebben we een fotograaf gehad die onze ideeën zo goed in beeld kon omzetten als zij. Ik raad Iemke dan ook van harte aan.

Liesbeth Botman

Uitgeverij Artemis & co

ZieZo Vormgeving denkt met je mee, is creatief en levert kwaliteit. Ik kan Iemke echt aanraden. Zij communiceert duidelijk en komt de afspraken netjes na.

Harm Tazelaar

In Dordrecht Makelaardij

MEER WERK ZIEN?

Logo's
Ontwerp
Websites
Fotografie